Anunț important pentru elevi! Se prelungește anul școlar?! Sorin Cîmpeanu a făcut dezvăluiri neașteptate

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sorin Cîmpeanu a făcut noi declarații despre prelungirea anului școlar în România. Ministrul Educației a dezvăluit care este planul. Elevii trebuie să știe asta!

Ministrul Educației a oferit noi informații despre prelungirea anului școlar în România, acesta a dezvăluit planul.

Ministrul Educației, despre prelungirea anului școlar

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că, în cazul în care elevii, părinții și profesorii vor cădea cu toții de acord că o astfel de măsură este benefică, el o va susține. Totodată, rămâne de văzut dacă o astfel de inițiativă va fi implementată începând cu anul școlar 2021-2022 sau abia din toamna anului 2022.

”Dacă din consultări reiese din partea tuturor – elevi, profesori, părinți – că se dorește o extindere a anului școlar, chiar a anului școlar 2021 – 2022, Ministerul Educației (ME) va susține această inițiativă,dar să există o dorință unanimă a tuturor celor implicați.

Structura anului școlar 2021-2022 o știm. Dacă vrem să modificăm ceea ce știm, ME nu va avea inițiativa de modificare, dar dacă ei vor avea inițiativa, ME va susține.

Nu dorim să inducem încă o modificare pentru anul școlar următor, dorim să punem în discuție și să extindem perioada de școală din septembrie 2022.Asta da”, a declarat Sorin Cîmpeanu pentru un post de televiziune.

Citeste continuarea pe Kanald.ro

RECLAMA 8

Loading