DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anunțul oficial făcut de Ministerul Sănătății! Ce se va întâmpla în România în perioada martie-aprilie 2021?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Autoritățile vin cu vești bune în plină pandemie de coronavirus. Ce urmează să se întâmple în România în intervalul martie-aprilie 2021?

Chiar dacă numărul celor care sunt testați pozitiv cu noul coronavirus este în creștere de la o zi la alta pe teritoriul României, autoritățile sunt de părere că situația poate fi ținută sub control în momentul de față.Astfel, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a făcut un anunț important referitor la dozele de vaccin pe care le va primi România în perioada următoare.

Ce urmează în România în următoarele 2 luni? Anunț oficial despre campania de vaccinare

Andrei Baciu, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, a dezvăluit că în următoarele două luni, mai exact martie și aprilie, în România urmează să ajungă un număr însemnat de doze de vaccin anti-Covid-19. Mai exact, în luna martie, România va primi 2,6 milioane de doze de vaccin, iar în aprilie vor ajunge pe teritoriul țării cel puțin 3.128.000 de doze.

Citeste continuarea pe KanalD.ro

 121 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos