DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Arafat a semnat ordinul! Carantină până pe 17 aprilie. Noi restrictii în aceste zone

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Vești proaste pentru acești români. În contextul creșterii alarmante a numărului de noi infectări cu noul coronavirus, aceștia vor intra în carantină.

Un nou set de restricții

Vești proaste pentru mai mulți locuitori din județul Ilfov. Aceștia vor intra în carantină și vor fi nevoiți să respecte un nou set de restricții în contextul numărului crescut de infectări cu noul coronavirus.

Mai exact, potrivit unei informări transmise de Instituţia Prefectului Judeţului Ilfov, măsura de carantină zonală se prelungeşte cu 14 zile pentru localităţile Domneşti, Jilava, Pantelimon şi Voluntari, începând de sâmbătă seara, ora 22,00.

“Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 70 din 02.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, judeţul Ilfov”, precizează sursa citată, într-un comunicat transmis sâmbătă.

Raed Arafat a semnat ordinul

Continua sa citesti pe StiriRomania.ro

 173 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos