DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Artiștii, din nou îndoliați! Au mai pierdut un coleg de breaslă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Share

În ultima perioadă, tot mai mulți mari artiști au fost răpuși de nemilosul virus al momentului. Deși au luptat cu toate forțele, organismul lor nu a mai rezistat și au plecat dintre noi și, odată cu ei, și talentul cu care au fost înzestrați. Lumea artiștilor este din nou îndoliată, după ce un cunoscut interpret de muzică populară din Venezuela a fost răpus de covid.

Coronavirusul lovește din nou

Mulți artiști au fost răpuși de nemilosul virus în ultima perioadă. În urmă cu două zile, coronavirusul a mai făcut o victimă. Autoritățile venezuelene au anunțat că marele Cunoscutul cântăreţ venezuelean Henry Stephen, renumit prin hitul său “Mi Limon, Mi Limonero” în anii 1960- 1970, a murit din cauza bolii, la vârsta de 79 de ani.

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie tristă. El a amintit cât de celebru a fost marlee artist Henry Stephen și cât de mare este golul lăsat sufletele celor care l-au iubit.

“Astăzi a plecat dintre noi Henry Stephen, un artist complet. Ne vom aminti întotdeauna de ‘Mi limón, Mi limonero’, o legendă a muzicii populare venezuelene. Moştenirea lui rămâne cu noi”, a declarat preşedintele venezuelean Nicolas Maduro.

La începutul carierei, Henry Stephen a făcut parte din trupa „Los Impala” și mai apoi a devenit artist solo și a conturat o carieră de mare succes.

Una dintre cele mai cunoscute piese ale marelui cântăreț de muzică populară este “Mi Limon, Mi Limonero”, care a cunoscut un real succes la nivel mondial și a fost piesa verii ani la rând. În 1974, Stephen a primit un disc de aur, celebrând peste un milion de discuri vândute.

Henry Stephen a cochetat și cu actoria

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 151 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos