DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un polițist din Baia Mare a fost blocat în trafic de o altă mașină din care au coborât patru indivizi care l-au snopit în bătaie și s-au făcut nevăzuți! Totul s-a întâmplat în fața soției, care a sunat disperată la 112.

Alexandru Varga, poliţist local din Baia Mare, a fost luat la bătaie în timp ce se întorcea acasă, la volanul maşinii personale împreună cu soţia. La un moment dat, într-o zonă luminată pe strada sus-amintită, un individ a aruncat un bolovan în parbrizul maşinii, obligându-l să oprească. În acel moment un BMW negru l-a blocat, iar din interior au coborât patru indivizi, care l-au luat la bătaie, după cum scrie vasiledale.ro.

Soţia a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor indivizii au dispărut. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean, în această dimineaţă fiind supus unei intervenţii chirugicale, datorită leziunilor grave.

Citeste continuarea pe RomaniaTV

 369 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos