DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

„Atac masiv” – Prima explicație a Moscovei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia a lovit instalaţii energetice din Ucraina cu „arme de înaltă precizie”, a anunţat luni Ministerul Apărării de la Moscova, în timp ce Kievul a raportat un „atac masiv” care a provocat în special întreruperi de apă şi de curent electric, informează France Presse.

Forţele armate ruse „îşi continuă loviturile cu arme de înaltă precizie şi cu rază lungă de acţiune (…) împotriva comandamentului militar şi sistemelor energetice ale Ucrainei. Toate loviturile şi-au atins obiectivul. Toate ţintele desemnate au fost atinse”, a declarat ministerul într-un comunicat.

Un „atac masiv” al Rusiei a avut loc luni dimineaţă împotriva instalaţiilor energetice din mai multe regiuni ale Ucrainei, privând de apă 80% dintre consumatorii capitalei Kiev şi lăsând „sute de localităţi” fără electricitate, aminteşte AFP.

Potrivit forţelor aeriene ucrainene, „au fost lansate peste 50 de rachete de croazieră” asupra Ucrainei, „folosind avioane” din nordul Mării Caspice şi din regiunea Rostov din Rusia.

Resturile uneia dintre ele, doborâte de forţele de la Kievului, au căzut asupra unui sat din Republica Moldova la graniţa cu Ucraina, a anunţat Chişinăul, raportând pagube materiale, dar fără victime imediat.

CITESTE INTEGRAL PE COTIDIANUL

 96 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos