DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Au transformat bena unui camion în… piscină şi au traversat oraşul pe ritmurile melodiei „Vara nu dorm”. Petrecăreţii şi “administratorul piscinei” au primit amenzi uriaşe

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Moleşiţi de căldură şi dornici să se răcorească într-o piscină, dar, probabil, fără să scoată bani din buzunar, mai mulţi bărbaţi din Argeş au avut o idee ingenioasă. Au improvizat o piscină într-un camion.

Distracţia lor nu a ţinut, însă, mult timp, pentru că deranjaţi de gălăgia de la „piscină”, vecinii au chemat poliţia. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic.

Polițiștii i-au legitimat pe petrecăreţi şi le-a întrerupt elanul cu nişte amenzi usturătoare.

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că o autoutilitară cu mai multe persoane care provoacă zgomot circulă pe raza localității Bogați.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 68 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra sau asteptati 10 secunde