DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Augustin Zegrean desființează recomandările Băncii Mondiale pe pensii speciale: Nu sunt obligatorii. Ar fi de râs să fi dat bani pe raport

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Fostul judecător CCR Augustin Zegrean desființează recomandările Băncii Mondiale pentru pensii. Zegrean spune că România nu e obligată să respecte acele recomandări și că există destui specialiști în România care pot concepe legislația necesară pentru ca pensiile speciale să fie desființate.

“Este o vorbă la Parlament. Dacă vrei să îngropi o problemă, fă o comisie. Toată povestea asta cu Banca Mondială nu e obligatorie, e o consultanță, ei spun că așa s-ar putea face. Sper că statul român nu a dat bani pe acel raport, că ar fi chiar de râs. Avem destui specialiști care pot face legi în România. Ei au făcut-o de ochii lumii, ca să spună că așa ne cere Banca Mondială. Alea sunt pensii anormale și trebuiau dați în judecată să le readucă la normal”, a spus Augustin Zegrean la România TV.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde