DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

AUR pune condiții pentru votarea declaraţiei Parlamentului referitoare la Ucraina: ‘Am adăugat două chestiuni importante’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Preşedintele AUR, George Simion, consideră că proiectul Declaraţiei Parlamentului la împlinirea unui an de la declanşarea războiului din Ucraina trebuie să includă amendamentele AUR referitoare la protejarea comunităţii de români din această ţară şi a biodiversităţii Deltei Dunării.

“Am adăugat două chestiuni importante în relaţia cu Ucraina: protejarea biodiversităţii Deltei Dunării şi a celor 500.000 de vorbitori de limbă română care trăiesc în Ucraina. Nu putem sprijini Ucraina atâta timp cât ea nu respectă România şi de aceea cerem includerea în declaraţia Parlamentului la împlinirea unui an de la începerea agresiunii Federaţiei Ruse asupra Ucrainei şi a acestor două chestiuni extrem de importante pentru poporul român”, a afirmat Simion, marţi, într-o conferinţă de presă.

Ordinea de zi a şedinţei comune a Senatului şi Camerei Deputaţilor de marţi include Proiectul Declaraţiei Parlamentului României la împlinirea, pe 24 februarie 2023, a unui an de la declanşarea războiului de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde