DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Aurel Padureanu l-a sunat, din nou, pe Gigi Becali! E neasteptat ce i-a spus la telefon: A zis ca…

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

La doar cateva zile dupa ce a ingropat-o pe Cornelia Catanga, Aurel Padureanu isi plange durerea la televizor. Artistul sustine ca urmeaza sa fie evacuat din locuinta unde locuieste acum cu chirie si nu are unde sa stea. A cerut ajutorul afaceristului Gigi Becali.

Tragedie in familie lui Aurel Padureanu! In urma cu o saptamana, sotia artistului, Cornelia Catanga, a incetat din viata. Acum, cantaretul trebuie sa paraseasca, de urgenta, imobilul din Bragadiru, dar nu are unde sa se mute. Artistul a cerut disperat ajutorul afaceristului Gigi Becali, dar si Gabrielei Firea, pentru a avea un acoperis deasupra capului.

“La vârsta de 70 de ani să se ducă o artistă așa mare și să nu avem posibilitatea s-o îngrop cum trebuie. A murit cu o mare durere în suflet. Ne-am rugat de doamna Firea, de domnul Becali, le-am cerut două cămăruțe vechi fără să mai plătim chirie. Ea a avut handicap, a avut o pensie de 19 milioane. Noi din ce mai trăim acum, dacă ea a murit? N-am cerut nimic de la stat! Domul Pandele și domnul Becali ar putea să ne ajute să avem și noi un acoperiș deasupra capului. Fă un bine, domnul Gigi, că te cunosc de 45 de ani, îl cunosc pe Giovani, pe Victor! Ne trimite lumea bani din toată țara și Marcel Pavel mi-a cerut contul să ne trimită de bani. De ce oamenii de bine care au milioane îi țin pentru ei? Mirabela mi-a promis că vorbește cu familia Păunescu, dar și domului Păunescu i-a murit soția. De ce nu vrea domnul Becali să ne ajute? Pe 14 martie, proprietarul a vândut casa și trebuie să plecam urgent de aici!”, a spus Aurel Pădureanu luni, la emisiunea “Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Citeste continuarea pe NewsCaffe.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos