DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: “Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

După înmormântarea soției sale, regretata Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că, în pofida informațiilor apărute în presă, Gigi Becali nu s-a ocupat de înmormântarea artistei. Mai mult, acesta este dezamăgit și de Mara Bănică…

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie în urma complicațiilor produse de coronavirus. Artista a fost înmormântată pe 27 martie, sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, fiind condusă pe ultimul drum de către câțiva prieteni apropiați și familie.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a mărturisit însă că nu a fost ajutat de către Gigi Becali, care își anunțase intenția în presă, și, mai mult că a fost dezamăgit de intervențiile televizate ale Marei Bănică.

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat. Cornelia Catanga a fost însoțită pe ultimul drum doar de 15 persoane, prieteni apropiați și familie.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce’, a mărturisit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Citeste continuarea pe Viva.ro

 235 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos