DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

AUREL PĂDUREANU, SCANDAL CU GIGI BECALI, DUPĂ CE MILIONARUL A REFUZAT SĂ ÎL AJUTE „NU AM CASE DE DAT”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Aurelian Pădureanu este foc și pară pe latifundiarul din Pipera. Soțul regretatei Cornelia Catanga este disperat să găsească o locuință în care să se mute cu fiul său, pentru că riscă să fie dați afară din casa în care stau cu chirie de câțiva ani.

Aurel Pădureanu a precizat că până să moară Cornelia nu aveau această mare problemă, căci trăiau toți din pensia de handicap a artistei. Acum, însă, totul a devenit un calvar odată cu dispariția cântăreței.

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, însă spune că acesta l-a refuzat categoric, pe motiv că nu o cunoaște pe regretata artistă și că pe el l-a văzut doar o dată în urmă cu 40 de ani.

De asemenea, latifundiarul din Pipera nu vrea să fie asociat cu Aurel Pădureanu și spune că nu îl interesează ce vorbește soțul Corneliei despre el.

Atitudinea lui Gigi Becali ar putea avea o explicație, deși numele Corneliei Catanga a depășit chiar și hotarele țării. Milionarul a mai adăugat că doar în eventualitatea cazului în care ar fi fost vorba despre o familie cu 10 copii, abia atunci ar fi făcut rost de o casă de locuit. Pentru Aurel Pădureanu și fiul său, Gigi Becali a pus totuși la dispoziție două locuri la unul dintre căminele pe care acesta le deține în București.

„Eu sunt om să stau la cămin?”

Citeste continuarea pe CanCan.ro

 227 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos