Avertisment de la Moscova: implicarea NATO în conflictul din Ucraina poate genera „consecințe catastrofale”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Conflictul din Ucraina ar putea trece în următoarea etapă, avertizează Rusia. Liderii de la Kremlin nu se pot obișnui cu faptul că SUA se implică în războiul din Donbas, deși statul lui Zelenski nu face parte din NATO. 

Joi, 2 martie, Administrația Rusiei a condamnat vehement implicarea militară din ce în ce mai mare a NATO în Ucraina. Potrivit oamenilor de încredere ai lui Vladimir Putin, acest lucru ar putea genera „consecințe catastrofale”.

Omenirea ar urma să se pregătească pentru ceea ce e mai rău, a lăsat de înțeles Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov. În cadrul Conferinței pentru Dezarmare de la Geneva, oficialul MAE a acuzat NATO că „alimentează” conflictul din Ucraina și cu alte conflicte regionale, precum cel din Transnistria/Republica Moldova.

„Implicarea din ce în ce mai mare a NATO în conflict riscă să genereze o confruntare directă între puterile nucleare și vor fi consecințe catastrofale”, a avertizat Serghei Riabkov, potrivit Le Monde.

citesste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *