Băieţelul de 7 ani aruncat de un străin de la etajul al zecelea al muzeului Tate Modern face primii paşi. Atacatorul, închisoare pe viaţă

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Minune în cazul copilului de doar şapte anişori care a fost aruncat de un necunoscut de la etajul 10 al unui muzeu de artă din Marea Britanie. Băiatul a făcut primii paşi, fără ajutor, la doi ani de la tragedie.

  • Atacatorul avea doar 19 ani şi nu îl cunoştea pe copil

Un băiat de șapte ani, care a supravieţuit miraculos după ce a fost aruncat de un străin de pe o platformă de vizionare de la etajul 10 al muzeului Tate Modern, a făcut primii pași fără ajutor. Părinții victimei spun că acum poate vorbi și cânta, readucând o oarecare „normalitate în viața lor”. Ei au făcut o declaraţie în care au subliniat faptul că progresul său le-a dat speranță pentru viitor.

Atacatorul avea doar 19 ani şi nu îl cunoştea pe copil

Jonty Bravery, în vârstă de 19 ani, a înşfăcat copilul, pe care nu-l cunoștea, și l-a aruncat de la etajul al zecelea al muzeului de artă Tate Modern, provocându-i răni îngrozitoare care i-au schimbat viața pentru totdeauna. Teribilul atac a avut loc în august 2019.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading