DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Băieţelul de 7 ani aruncat de un străin de la etajul al zecelea al muzeului Tate Modern face primii paşi. Atacatorul, închisoare pe viaţă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Minune în cazul copilului de doar şapte anişori care a fost aruncat de un necunoscut de la etajul 10 al unui muzeu de artă din Marea Britanie. Băiatul a făcut primii paşi, fără ajutor, la doi ani de la tragedie.

  • Atacatorul avea doar 19 ani şi nu îl cunoştea pe copil

Un băiat de șapte ani, care a supravieţuit miraculos după ce a fost aruncat de un străin de pe o platformă de vizionare de la etajul 10 al muzeului Tate Modern, a făcut primii pași fără ajutor. Părinții victimei spun că acum poate vorbi și cânta, readucând o oarecare „normalitate în viața lor”. Ei au făcut o declaraţie în care au subliniat faptul că progresul său le-a dat speranță pentru viitor.

Atacatorul avea doar 19 ani şi nu îl cunoştea pe copil

Jonty Bravery, în vârstă de 19 ani, a înşfăcat copilul, pe care nu-l cunoștea, și l-a aruncat de la etajul al zecelea al muzeului de artă Tate Modern, provocându-i răni îngrozitoare care i-au schimbat viața pentru totdeauna. Teribilul atac a avut loc în august 2019.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde