DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bani de la Guvern. Românii care vor primi câte 100 de lei pe oră

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Se dau bani de la Guvernul României pentru o anumită categorie de români. Este vorba despre profesorii care sunt dispuși să recupereze cu elevii materia pierdută în timpul în care școala s-a desfășurat online. Fiecare cadru didactic va primi 100 de lei pentru o oră în care a prestat activități remediale.

Bani de la Guvern pentru profesori

Ministrul Educației a anunțat că profesorii care vor presta activități de recuperare a materiei vor primi bani de la Guvernul României. Este vorba despre suma de 100 de lei pe oră pentru activitățile desfășurate în cadrul proiectului național pilot denumit generic Școală după școală. În acest sens a fost emis ordinul pentru completarea normelor metodologice de aplicare a acestui program pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv.

„Activităţile de învăţare remedială desfăşurate în cadrul programului naţional pilot de tip „Şcoală după şcoală”, prestate de cadrele didactice, sunt remunerate cu suma de 100 lei/ oră – tarif brut”, se arată în ordin.

Peste 225.000 de elevi au fost înscrişi pentru participarea la orele de recuperare a materiei. Acestea se vor putea organiza în forma fizică în toate şcolile din localităţile în care rata de incidenţă COVID-19 este mai mică de 6 la mie. Până acum, dacă localitatea era în scenariul roșu, elevii învățau exclusiv online, dar de acum înainte prezența poate fi fizică până la atingerea indicelui de 6 la mie. Atunci școala se mută în mediul online.

Citeste continuarea pe huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde