Bărbat din Bistriţa, reţinut după ce s-a lăudat pe Facebook că are pistol. „Dacă vrei să fii șmecher, să ai pistol pentru dușmani” VIDEO

Un tânăr din judeţul Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, după ce a publicat pe Facebook un clip în care trage cu un pistol şi şi-a ameninţat duşmanii.

Un bărbat din Bistriţa a postat pe Facebook un clip video în care apare în timp ce ţinea în mână un pistol. Pentru a demonstra că arma nu este un fals, individul a tras în aer două focuri.

„Să știți că nu-s….(bip)….Şi am un pistol, special pentru dușmanii mei. Că așa e, dacă vrei să fii șmecher, să ai pistol pentru dușmani”, a spus bărbatul în filmuleţul în care trage cu pistolul, conform Bistriţeanul.

Bărbat din Bistriţa, reţinut după ce s-a lăudat pe Facebook că are pistol. Explicaţiile Poliţiei

„Ieri, 4 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat un număr de trei percheziții domiciliare pe raza localităților Lechința și Chiraleș, în urma cărora a fost identificat pistolul folosit în înregistrarea video postată pe o aplicație de socializare, ce aparține unui bărbat de 33 de ani din Chiraleș, în care acesta deține un pistol și execută două trageri în plan vertical.

Citeste continuarea pe Romaniatv

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos