DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bărbat în scaun cu rotile, surprins deszăpezind un trotuar din judeţul Braşov. Deşi e greu, Ioan spune că s-a obişnuit

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat în scaun cu rotile poate fi un adevărat exemplu pentru oamenii care nu au probleme de sănătate. Ioan are ambele picioare amputate, dar nu a renunţat să demonstreze că se poate.

Acesta a fost surprins de un trecător în timp ce deszăpezea un trotuar pentru a o ajuta pe soţia sa să poată pleca la serviciu. Imaginile au fost postate de Robert Elekes, pe pagina sa de Facebook şi în scurt timp au devenit virale.

Bărbatul din Prejmer spune că este absolut normal să deszăpezeşti trotuarul din faţa casei şi, deşi este mai greu din căruţ, s-a obişnuit.

„Trebuie să ajung până la maşină la soţie. Am o locuinţă de la stat, primită pe baza legii 448, fiind persoană cu dizabilităţi, sunt căsătorit, am un prunc mic de opt luni. Nu e greu, m-am obişnuit. E drept că din căruţ e mult mai greu, dar nu m-am lăsat, iar asta m-a ridicat și m-a ajutat să merg mai departe în viață. A trebuit să lupt”, a povestit Ioan.

Sursa si Video ObservatorNews

 183 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos