Bărbatul acuzat că și-a ucis iubita gravidă în trei luni, în Vrancea, i-a violat prietena care venise la ei în vizită, înainte de crimă

Bărbatul care și-a omorât în bătaie iubita gravidă în trei luni, într-un sat din județul Vrancea, a violat o vecină venită la ei în vizită cu câteva ore înainte de crima oribilă. Cea de-a doua victimă a bărbatului este o prietenă a femeii gravide, care venise în vizită.

Anchetatorii au aflat că o femeie care venise la ei în vizită, a fost abuzată sexual de bărbat. Inițial ea nu a spus nimic despre ce s-a întâmplat, însă când au venit polițiștii să ancheteze omorul și-a făcut curaj și le-a povestit ce s-a întâmplat.

Bărbatul de 50 de ani din localitatea Dumitrești, județul Vrancea este cercetat și pentru lipsire de libertate și viol, fapte care s-ar fi petrecut potrivit anchetatorilor în aceeași noapte în care făptuitorul și-ar fi omorât concubina.

Bărbatul are deja o condamnare tot pentru omor

Bărbatul a fost eliberat condiționat din închisoare în 2017, după ce a ispășit 10 ani dintr-o condamnare tot pentru omor. Anchetatorii spun ca în funcție de încadrarea faptelor și alte agravante, de aceasta data instanta l-ar putea condamna pe viata.

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos