Bătaie generală în faţa unui magazin din Drăgăşani. Copil plin de sânge, lovit de un bolovan în cap, bătăuşii au împărţit pumni şi picioare

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O bătaie generală s-a dezlănţuit în faţa unui supermarket din Drăgăşani. Oamenii şi-au împărţit pumni şi picioare, aruncând cu pietre şi lovindu-se cu diferite obiecte. Un copil a fost rănit grav, lovit în cap de o piatră pe care a aruncat-o un bărbat, care încerca să-l lovească pe un alt bărbat.

Imaginile confruntării au fost filmate de trecători, care au publicat înregistrarea pe Facebook.

Bătaie generală în parcarea unui magazin

Poliţia: “Astăzi, 23 decembrie a.c., în urma apariției pe o rețea de socializare a unui video unde se observă că în parcarea unei societați comerciale de pe raza municipiului Drăgășani are loc un conflict între mai multe persoane, din care ar fi rezultat vătămarea corporală a unui minor, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au demarat verificări. În momentul de față au fost conduse la sediul Poliției municipiului Drăgășani 4 persoane care au fost implicate în conflict, în vederea audierii acestora pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele sale și dispunerea de măsuri legale în consecință”

Autorităţile precizează că se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe și distrugere, activitățile fiind desfășurate sub supravgherea unui procuror din cadrul Parchetului Drăgășani.

Sursa ObservatorNews & Viorel Rosca

Loading