DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bate vânt de remaniere în Guvern: miniștrii care au intrat pe lista scurtă (Surse)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În interiorul coaliției de guvernare se fac calcule pentru rotativa din luna mai, atunci când Nicolae Ciucă îi va lăsa locul lui Marcel Ciolacu, în fruntea Guvernului. Cei de la PSD, PNL și UDMR vor să profite de acest moment și vor primeni serios garnitura guvernamentală.

În ceea ce îi privește pe cei de la PSD, Marcel Ciolacu pregătește mai multe mutări. Conform surselor noastre, actualul ministru al Muncii, Marius Budăi, ar putea fi schimbat din funcție pe fondul scandalurilor în care este implicat. Budăi a fost acuzat că s-a îmbătat la mai multe reuniuni de partid și a început să-și sune colegele din PSD cu propuneri indecente.

De asemenea, Marcel Ciolacu l-ar putea schimba și pe Florin Spătaru, ministrul Economiei. Acestuia i s-ar reproșa prestația publică extrem de slabă, fiind unul dintre cei mai absenți miniștri.

Pe această listă ar putea intra și Adrian Câciu, ministrul Finanțelor. Finanțele vor fi cel mai important minister în anul electoral 2024, iar Câciu nu este considerat un lider cu greutate în PSD. Pe lângă asta, mai mulți lideri PSD râvnesc la această funcție.

Tot în zona PSD ar putea avea loc schimbări, dar din alte considerente. Sorin Grindeanu trebuie să cedeze locul la Transporturi, care vor reveni liberalilor. Prim-vicepreședintele PSD ar putea deveni noul președinte al Camerei Deputaților, având în vedere că Marcel Ciolacu va pleca la Guvern.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde