DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bătut cu pumnii şi picioarele, după ce l-a atenţionat pe un bărbat din Tulcea că nu poartă mască de protecţie în magazin

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un bărbat din Tulcea a fost bătut cu pumnii şi picioarele, după ce l-a atenţionat pe un individ că nu poartă mască de protecţie în magazin. Omul a fost aşteptat la ieşire şi lovit fără milă.

Omul a sunat la 112 şi a reclamat că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din orașul Tulcea. Când jandarmii au sosit la faţa locului, aceştia l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani, care le-a povestit că s-a dus la cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul.

În magazin, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul proprietarului apartamentului pe care îl renova. La ieșirea din magazin, bărbatul a fost lovit cu pumnii și picioarele în față. El a declarat că a fost bătut de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la mască și de vecinul său, care este chiar persoana căreia îi renova apartamentul.

Bătaie pentru lipsa măştii

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 141 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos