DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografiile cu ea desfigurată în bătaie! ”Am fost proastă că am tăcut”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu a făcut publice mai multe fotografii cu ea bătută, după ce aseară a circulat pe internet o fotografie cu ea cu ochii umflați. 

Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografiile cu ea desfigurată în bătaie

În urmă cu o zi, a apărut pe internet o fotografie cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față, umflată și vânătă la ochi. În momentul în care vedeta a văzut imaginea, a răbufnit! Vizibil enerveată de acest gest, Bianca a intrat pe Instagram și făcut publice fotografiile cu ea bătută, pentru a demonstra că poza apărută în presă nu are nicio legătură cu bătaia.

Bianca Drăgușanu a declarat că poza apărută în presă este o fotografie făcută de ea după o intervenție estetică la nivelul ochilor. Din această cauză ochii ei erau învinețiți și umflați. Mai mult, vedeta consideră că persoana care a dat fotografia la presă urma să facă publice și fotografiile cu ea de când chiar era bătută, astfel că le-a făcut ea publice înainte.

Enervată de faptul că cineva și-a dorit să o pună într-o postură proastă oferind acele imagini unei publicații online, ea a recunoscut că „a arătat și mai rău” și a decis să publice o serie de fotografii înfiorătoare.

Bianca Drăgușanu a apărut din nou desfigurată în bătaie! Vedeta a promis că va divulga totul

”Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arătat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău. De ce să dai pozele acum, când eu știu că am vorbit doar cu două persoane?

Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiată după niște operații pe care le-am făcut, problema e cu persoana caer a dat poza cu mine așa. Mi-am asumat faptul că am greșit pentru am tăcut și am iertat, în rest, sunt o persoană căreia nu ai ce să îi reproșezi. O să încep să o fac vedetă pe persoana care a făcut asta. A făcut publice aceste poze după operație, urma să dea aceste poze cu mine bătută. Le dau eu aceste poze. Încep eu să fac istoricul să vedeți prin ce am trecut. Ca să nu dea ei poze cu mine, am început să urc. Nu îmi place cum eram, dar sunt mai bine acum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu

Blondina a recunoscut și în urmă cu câteva săptămâni că a fost bătută în repetate rânduri de fostul ei soț, de care s-a despărțit cu scandal după ce a fost agresată fizic, iar imaginile au apărut în presă, spre uimirea tuturor.

Bianca Drăgușanu a apărut din nou desfigurată în bătaie! Vedeta a promis că va divulga totul
Bianca Drăgușanu a apărut din nou desfigurată în bătaie! Vedeta a promis că va divulga totul
Bianca Drăgușanu a apărut din nou desfigurată în bătaie! Vedeta a promis că va divulga totul
Bianca Drăgușanu a apărut din nou desfigurată în bătaie! Vedeta a promis că va divulga totul

”Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”,  a declarat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a depus plângere penală

După bătăile încasate, Bianca Drăgușanu a depus plângere penală împotriva fostului ei soț, Alex bodi. Blondina a subliniat că nu va ma accepta niciodată să fie tratată așa de o persoană și că regretă că s-a lăsat călcată în picioare și nu a reacționat mai devreme.

Sursa Redactia.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde