Bianca Drăgușanu, dezvăluiri cutremurătoare. Imagini de groază cu vedeta desfigurată

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Celebra blondină părea că își găsise liniștea lângă noul bărbat din viața ei și este foarte fericită, dar se pare că unii oameni nu îi vor deloc binele și se țin de capul ei mai mereu, fără să-i dea pace. De curând, cineva a făcut publică o fotografie cu ea în care este desfigurată, dar se pare că adevărul era altul. Vedeta a oferit mai multe imagini cu ea după agresiunea de la un fost iubit, care au șocat pe toată lumea.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie

În ultima perioadă, circulă în mediul online o imagine cu Bianca într-o ipostază extrem de neplăcută. Vedeta are fața desfigurată și nu este deloc într-o formă prea bună. Pare că a fost victima unor agresiuni crunte, care i-au lăsat semne grave.

La prima vedere, toți s-au gândit la aceeași variantă: cea că, în poză, Bianca era după o bătaie. Dar adevărul a fost cu totul altul și Bianca a decis să facă lumină în acest caz.

Bianca Drăgușanu a intervenit prin mai multe filmulețe pe Instastory, unde a clarificat situația. Ea s-a întors acum în țară și la aeroport a fost așteptată de o echipă de filmare, care i-a arătat acea imagine, ceea ce a scos-o din minți.

Se pare că poza fusese făcută după o operație de blefaroplastie, ale căror efecte fuseseră acelea. Bianca a explicat că cineva încearcă să o șantajeze și că tot acea persoană urmează să facă publice și fotigrafiile cu ea de când a fost bătută.

Astfel, pentru că este o femeie asumată, a decis să facă chiar ea publice imaginile cu ea după o reală agresiune. Se pare că a depus o plângere împotriva celui care a recurs la astfel de gesturi și are de gând să afle și cine a început tot circul cu fotografiile, pentru că sunt doar 3 suspecți.

Citeste continuarea pe site-ul sursa Huff.ro

RECLAMA 8

Loading