DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru viitoarea soacră. Ce i-a transmis doamnei Bădălău

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu iubește din nou și se consideră o femeie fericită. Deși a trecut prin mai multe despărțiri dureroase și scandaluri cu foștii iubiți și soți, a găsit puterea de a iubi din nou și acum radiază. Gabi Bădălău este cel care i-a readus zâmbetul pe buze atât de repede și despre care se zvonește că ar fi cerut-o în căsătorie. Bianca deja se dă bine pe lângă viitoarea soacră și i-a transmis un mesaj interesant.

Bianca se dă bine pe lângă viitoarea soacră

Celebra Bianca este foarte încântată de noua ei relație și nu ezită să posteze cele mai emoționante mesaje care fac referire la Gabi. De curând, ea a avut o surpriză și pentru viitoarea ei soacră, căreia i-a transmis câteva rânduri extrem de interesante și chiar o numește REGINĂ pentru felul în care l-a educat pe fiul ei.

„Un bărbat care își tratează femeia ca pe o prințesă este o dovadă că a fost născut și crescut în mâinile unei regine”, a fost mesjaul postat de Bianca Drăgușanu pe Instagram, în dreptul ultimei poze făcute.

Bianca radiază de când iubește

Bianca Drăgușanu iubește din nou. Deși nu se gândea că va reuși să treacă peste traumele suferite prea repede, se pare că lucrurile au luat o altă formă pentru frumoasa blondină. Este din nou o femeie fericită, iar iubirea o face să radieze.

Continuare articol Huff.ro

 161 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos