Bianca Drăgușanu nu mai rezistă! Blondina o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Scandalul continuă între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Cele două au în comun un singur lucru: pe Gabi Bădălău. Una l-a iubit, iar alta este complet îndrăgostită de el în acest moment. Cele două nu reușesc deloc să cadă la o înțelegere și Bianca se pare că a trecut la fapte: o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.

Bianca și Claudia, scandal de zile mari

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu nu se suportă deloc și nu reușesc să cadă deloc la o înțelegere, deși nu ar mai avea nimic de împărțit. Cele două femei se atacă ori de câte ori au ocazia și aruncă vorbe grele una la adresa celeilalte.

Bianca a anunțat că nu mai poate accepta jignirile Claudiei, motiv pentru care a decis să treacă la fapte. Blondina a anunțat că vrea să o dea în judecată pe fosta soție a lui Bădălău și deja a vorbit cu avocații despre toate demersurile. Bianca Drăgușanu spune că a primit mai multe mesaje de amenințare, jignitoare și a fost atacată verbal și la TV de către Claudia.

Mai mult, Bianca spune că ea și Claudia nu ar avea nimic de împărțit. Așa cum a spus și Bădălău de mai multe ori, ea niciodată nu a avut statutul de amantă, pentru că atunci când a început să iasă cu diva nu mai avea niciun fel de relație cu soția sa.

Claudia, apel la operațiile Biancăi

Într-o intervenție în cadrul unei emisiuni, Claudia Pătrășcanu a vorbit chiar și despre operațiile estetice ale Biancăi și a atacat-o indirect, pe motiv că ea ar fi mai frumoasă decât rivala sa, chiar și naturală.

“Nu am un nas foarte mic, nu am nici buzele subțiri, dar nici proeminente, am o dantură perfectă, nu am riduri, contează și gena pentru că am o mamă foarte frumoasă.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos