BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A VÂNDUT IMAGINEA PE 100 DE MII DE EURO UNUI STUDIO DE VIDEOCHAT

Bianca Drăgușanu întoarce banii cu lopata, în timp ce multe firme din România încearcă să-i cumpere imaginea cu bani grei. Ultimul contract pe care blonda l-a făcut este cu un studio de videochat, care i-a dat, nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro.

Femeie de afaceri, independentă și fără restricții financiare, Bianca Drăgușanu a știut ce vrea încă de la lansarea ei în showbiz: bani, putere și independență. La cei 38 de ani pe care îi are, diva și-a îndeplinit toate visele pe care le-a avut și pentru care a muncit ani la rând: are propriul atelier de creație, a devenit diva showbiz-ului românesc, are un duplex de lux, bolizi de lux și o fiică pe nume Sofia cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din România.

i pentru că are peste un milion de fani pe Instagram, dar și o carieră profesională în spate, Bianca Drăgușanu semnează contracte de imagine bănoase, cu mii de euro doar pentru o postare, ori își vine imaginea pe sute de mii de euro.

CANCAN.ro a aflat că Bucureștiul este împânzit de imagini cu diva showbiz-ului făcând reclamă la un studio de videochat. Pentru ca fața ei să apară la fiecare colț de stradă, fosta prezentatoare Kanal D a primit 100 de mii de euro, bani pe care i-a luat imediat după semnarea contractului. 

Bianca Drăgușanu va apărea timp de 6 luni pe cele mai importante bulevarde din Capitală cu reclama la studioul de videochat. „Ai văzut stelele doar pe cer? Schimbă-ți job-ul”, încurajează diva doritorii de chat.

Citeste continuarea pe Cancan.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos