DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI, ÎNTÂLNIRE-SURPRIZĂ DUPĂ TREI LUNI DE LA DESPĂRȚIRE. CINE A INTERMEDIAT REVEDEREA. “AU LĂSAT GARDA JOS”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut și și-au vorbit pentru prima dată după trei luni de la despărțirea care a pus capăt relației lor de iubire. Cei doi s-au ancorat în alte legături sentimentale, s-au „atacat” în spațiul virtual, dar acum a fost posibilă o întâlnire surprinzătoare. CANCAN.RO vă prezintă amănunte incredibile, de ultimă oră, despre cel mai „comentat” ex-cuplu din România.

Sursele noastre indică detaliile unei povești demne de telenovele, plină de tensiune, dar și de o dragoste pasională, la care niciunul dintre cei doi protagoniști nu ar părea gata să renunțe, chiar dacă sunt în relații cu alte persoane.

Cum a fost posibilă întâlnirea dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

CANCAN.RO a aflat că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au văzut chiar în atelierul de creație al fostei prezentatoare de la Kanal D, din zona de Nord a Capitalei. Sexoasa blondină se afla la atelier când o cunoștință comună și-a făcut apariția, sub pretextul de a cumpăra trei rochii, dar și cu un buchet de trandafiri „la purtător”.

Tânăra este una dintre confidentele lui Alex Bodi și ale Biancăi Drăgușanu, în trecut reușind chiar să-i mai împace pe cei doi, după despărțiri. Fata speră și acum ca vestitul cuplu să se reunească, fiind una dintre cele mai înfocate admiratoare ale „combinației” Bianca-Bodi.

Bianca Drăgușanu i-ar mai acorda o șansă lui Alex Bodi?!

Ajunsă la atelierul de modă al divei, tânăra i-a spus Biancăi Drăgușanu că-l va suna pe Alex Bodi, după ce l-a avertizat și pe acesta că va face acest lucru.

Continuarea pe Cancan.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde