DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bianca Drăgușanu susține că a fost plătită să spună că are COVID: „Mi s-a oferit o sumă de bani”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu a pus pe jar România, după ce a declarat că ar fi fost ofertată să spună că are COVID. Totodată, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că această practică este des întâlnită printre vedete.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus au apărut speculații cu privire la faptul că vedetele din România sunt plătite pentru a spune că au coronavirus. Andreea Esca, Vlăduța Lupău sau Virgil Ianțu sunt doar câteva nume sonore care au fost infectate cu COVID și pe care mulți i-au acuzat că au primit bani pentru a spune acest lucru public.

Bianca Drăgușanu, plătită pentru a declara că are COVID?

Toți au negat zvonurile apărute, însă Bianca Drăgușanu face acum acuzații grave. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat la România TV că i s-a oferit și ei o sumă de bani pentru a anunța public că are COVID -19, considerând totodată reacțiile autorităților „exagerate”. Nu a spus despre ce sumă este vorba și nici cine i-a făcut această ofertă.

“Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

Continuarea pe StiriDirecte.ro

 138 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos