Bilet de adio lăsat de șeful Îngrijiri la domiciliu care s-a sinucis. Ce i-a transmis iubitei însărcinate

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ionuț Mureșan, asistentul medical care s-a sinucis la începutul lunii la doar 37 de ani, a lăsat un bilet de adio. Bărbatul și-a injectat o doză mortală de morfină. Asistentul medical era unul dintre cei mai cunoscuți din branșa lui și avea o firmă de îngrijiri la domiciliu.

Presa locală a dezvălui acum ce scria în biletul de adio lăsat de Ionuț Mureșan, înainte de a-și pune capăt zilelor. Conform publicației Special Arad, acesta ar fi scris câteva rânduri pentru iubita lui, care este însărcinată. „Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!”, a încheiat biletul de adio, potrivit publicației menționate.

Tânăra a fost cea care a solicitat ajutor atunci când acesta nu i-a mai răspuns la mesaje și apeluri.

Asistentul medical din Arad, Ionuț Mureșan, care s-a sinucis pe 1 martie 2023, a fost cel care a avut grijă de artistul Benone Sinulescu. Cântărețul buzoian se retrăsese spre sfârșitul vieții într-un sat din Arad.

Părea fericit și realizat

Șocul dispariției lui a fost cu atât mai mare, cu cât în mediul virtual părea un om realizat și fericit. Cu toate acestea, prietenii lui de pe rețelele de socializare au putut observa că în ultima perioadă, Ionuț a trecut prin stări diferite. Acesta a scris pe Facebook că anul 2022  a fost foarte dificil, dar era încrezător că își va putea rezolva toate problemele, apoi a urmat un mesaj în care anunța că va deveni tătic și era bucuros.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *