DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Biografie Diana Șoșoacă. Cine este, de fapt, senatoarea AUR

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Șoșoacă este una dintre cele mai interesante personaje ale momentului. Senatoarea Aur a atras atenția în ultima perioadă datorită ieșirilor sale în public și intervențiilor pe care le-a avut la TV în tot acest timp, de când partidul din care provine a intrat în Parlament. Află tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai vocale femei din România.

Cine este Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă, în vârstă de 53 de ani, este senatoare AUR și provine din Macedonia, numele său de fată fiind ”Iovanovici”; părinții ei paterni vin din Skopie. Ea este căsătorită și are și un copil din altă căsnicie; se află acum la a treia căsătorie, cu Dumitru- Silvestru Șoșoacă

Șoșoacă este de profesie avocat și practică această meserie de mai bine de 20 de ani, colaborând cu un cabinet de avocatură încă din primul an de facultate. Dintotdeauna și-a dorit să activeze în acest domeniu și susține că își iubește meseria.  A absolvit un master in Dreptul afacerilor, a fost consilier personal pe probleme juridice al ministrului delegat pentru comerț, Eugen Dijmărescu.

De-a lungul timpului, a declarat că a reprezentat mai multe persoane nevoiașe în instanță, fără a le cere acestora bani pentru serviciile prestate în calitate de avocat. De altfel, susține că vrea să-i reprezinte pe români și să militeze pentru dreptate și drepturile acestora.

Diana Șoșoacă ar fi avut ocazia să se mute în Canada și să lucreze la Ministerul Justiţiei de acolo, însă nu a putut să renunțe la țara ei și dorul de locurile natale, dar și dorința de a-i ajuta pe români ar fi făcut-o să se răzgândească.

„Am stat în Canada o lună şi jumătate. Chiar am avut posibilitatea să mă angajez la Ministerul Justiţiei de acolo, însă n-am putut. Am venit acasă de de dor. Au fost nişte posibilităţi, dar le-am refuzat.”, a declarat Diana Șoșoacă.

Sursa huff.ro

 319 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos