DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

BREAKING Cătălin Predoiu schimbă șefii la DNA și PÎCCJ / Președintele Iohannis are decizia definitivă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministerul Justiției a transmis, luni, două propuneri noi pentru șefia Parchetului General și la DNA: Alex Florența, respectiv Marius Voineag. Propunerile făcute de ministrul Justiției Cătălin Predoiu urmează să fie trimise CSM și spre aprobare președintelui României, Klaus Iohannis.

content-image

Alex Florența

content-image

Marius Voineag

Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

„Propunerile pentru funcția de Procuror General al PÎCCJ și Procuror Șef DNA sunt următoarele: Alex Florin Florența pentru funcția de Procuror General al PÎCCJ; Marius Ionuț Voineag pentru funcția de Procuror Șef DNA. Propunerea pentru funcția de Procuror Șef al DIICOT va fi anunțată în perioada următoare, după finalizarea analizei candidaturilor”, a anunțat luni, într-un comunicat, Ministerul Justiției.

Interviurile pentru funcțiile de Procuror General al PÎCCJ, Procuror Șef al DNA, respectiv Procuror Șef al DIICOT au avut loc în 20, 21 și 24 februarie 2023 la sediul Ministerului Justiției.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde