DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Breaking! Consiliul Concurenţei anchetează 10 bănci mari din România pentru creşterea frauduloasă a ROBOR!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Consiliul Concurenţei a început o anchetă legată de evoluţia dobânzilor la lei, iar marţi dimineaţă a descins în birourile celor 10 bănci care cotează ROBOR-ul, anunţă ZF.

Consiliul Concurenţei anchetează 10 bănci mari din România pentru creşterea frauduloasă a ROBOR, anunţă ZF. Este vorba despre Banca Transilvania, BCR, BRD-SocGen, ING Bank, Raiffeisen Bank, CEC Bank, UniCredit Bank, OTP Bank România, EximBank şi Intesa Sanpaolo România.

ROBOR se calculează ca media aritmetică (după eliminarea extremelor) a dobânzilor cotate de băncile care participă la procesul de calcul al ROBOR în intervalul 10:45-11:00, la care aceste bănci „sunt dispuse“ să plaseze depozite celorlalţi participanţi.

BNR a afişat marţi un Robor la 3 luni de 8,19%, în uşoară scădere faţă de nivelul de luni, în timp ce ROBOR la 6 luni este la 8,31%. În acelaşi timp, rata de politică monetară este de 6,25%.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 84 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos