DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

București a intrat în scenariu roșu. Tot mai multe localități din România, în carantină

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

România se pregătește de al treilea val al pandemiei de Covid-19. Bucureștiul a intrat în Scenariul Roșu.  Și alte localități din țară au intră, din nou, zilele acestea, în carantină.

UPDATE 13:30 București a intrat în SCENARIU ROȘU.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 927 cazuri noi în București, așadar Capitala va intra din nou în scenariul roșu.

Știre inițială: România se pregătește de cel de-al treilea val al pandemiei COVID. Cifele de ieri indică faptul că joi a fost a patra zi consecutivă de creştere a cazurilor de infectare cu noul Coronavirus, la nivel național.

Potrivit ultimelor date, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi 4.271 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Totodată, au fost consemnate 98 decese. Conform ultimei actualizări la nivel național, la ATI sunt internați 1.070 de pacienţi cu COVID-19.

În aceste condiții extreme, sunt deja cinci judeţe care au intrat în Scenariul Roşu. Deja înconjurat de localități deja în Scenariu Roșu, Bucureștiul se apropie vertiginos de acest prag.

SCENARIU ROŞU în tot mai multe localităţi din România

În tot mai multe localități din județele Timiș, Maramureș, Cluj, Ilfov și Brașov s-au închis şcolile, intrându-se din nou în carantină. Aici, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este peste 3.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 225 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos