Cadru medical pe secţia ATI a Spitalului Sibiu, dezvăluiri teribile pentru presa locală: “Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Presa din Sibiu a publicat declaraţiile teribile făcute de un cadru medical care au lucrat pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Sub protecţia anonimatului, acesta a afirmat că toți pacienții care ajung la ATI, deși suferă de insuficiență respiratorie, sunt sedați încă din primele ore. 

“Nu vreau să crezi că vreau să salvez lumea. Nu vreau, pentru că nu pot. Dar am nevoie de ajutor, pentru că am fost acolo, am văzut și mă doare. Nu-mi poate spune nimeni că nu e așa și vor mai fi și alții care vor intra și nu vor mai ieși în viață. Acești oameni trebuie răzbunați.

Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă”, aşa îşi începe cadrul medical relatarea despre secția ATI dedicată bolnavilor COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Acesta a declarat pentru publicaţia locală Turnul Sfatului că nu vrea să-și divulge identitatea de frica repercusiunilor, îi este teamă că și-ar putea pierde dreptul de liberă practică prin încălcarea confidențialității actului medical.

Dar susține că va da declarații procurorilor dacă se va declanșa o anchetă, pentru că tot ceea ce spune poate fi probat.

Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare

Cadrul medical spune cel mai șocant lucru este faptul că toți cei care ajung la ATI sunt sedați din primele ore:

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

RECLAMA 8

Loading