Când intră Capitala în carantină de weekend. Ce restricții vor fi impuse. Ședință crucială a CMBSU

Când intră Capitala în carantină de weekend. Ce restricții vor fi impuse?

Când intră Capitala în carantină de weekend se va anunța după ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență.

Când intră Capitala în carantină de weekend

Membrii Comitetului se vor întruni la ora 11:00 pentru a decide noi restricții în Capitală. Asta după ce Hotărârea de Guvern privind măsurile de combatere a pandemiei va fi publicată în Monitorul Oficial.

Potrivit Hotărârii Guvernului, copiii între 6 și 12 ani nu vor mai trebui să prezinte un test COVID-19, iar magazinele și restaurantele nu se vor mai închide la 18.00în localitățile cu incidență de peste 4 la mie, ci la peste 6 la mie.

”Vom avea astăzi o ședință la Guvern pentru a adopta o hotărâre pentru a clarifica anumite măsuri. NU se vor închide magazinele la ora 18.00peste 3 la mie, vom elimina această cerință. Vom merge pe 6 la mie. Iar eu am propus un lucru: în zonele carantinate, dacă ai certificat de vaccinare, noaptea poți ieși din casă. Nu mi se pare normal dacă te-ai vaccinat să ai restricționată activitatea!”, a declarat Florin Cîțu la dcnews.ro înainte de ședința de Guvern.

Citeste continuarea pe Wowbiz.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos