Când s-ar putea sfârși pandemia. Bill Gates a oferit data exactă!

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bill Gates a răspuns la întrebarea care se află pe buzele tuturor: când se va termina pandemia de COVID? Miliardarul american a vorbit într-un interviu acordat El Pais despre revenirea la normalitate și a oferit chiar și o dată.

Vaccinul ani-COVID aduce speranță că pandemia este aproape de final. Bill Gates a dezvăluit că vom putea vorbi despre sfârșitul pandemiei de SARS-COV-2 abia atunci când majoritatea populației planetei va fi vaccinată.

Când s-ar putea sfârși pandemia

Veștile sunt însă îmbucurătoare. După părerea lui, vom reveni la normal în vara anului 2021. Treptat se vor relua și evenimentele majore, a mai adăugat Bill Gates.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a explicat fondatorul Microsoft.

Totodată, acesta a vorbit și despre inegalitățile dintre țări. Țările mai bogate vor reveni mai repede la viața de dinainte de pandemie, în timp ce țările sărace vor avea de suferit.

„În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a spus acesta.

Citeste continuarea pe Stiridirecte.ro

RECLAMA 8

Loading