DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Când se întorc elevii la școală, în 2021. Anunțul făcut de coordonatorul strategiei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Elevii s-ar putea întoarce la școală la sfârșitul lunii martie, începutul lunii aprilie 2021, când persoanele din grupele de risc, precum și cele care deservesc activități esențiale fi deja vaccinate anti-Covid.

Anunțul a fost făcut de colonelul dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, la Digi24.

„Cred că la sfârșit de aprilie, sfârșit de martie – început de aprilie. Cam asta este perioada în care noi estimăm începerea vaccinării în etapa a treia, deci atunci vom fi terminat deja etapa a doua de vaccinare, adresată persoanelor populației vulnerabile și cea a categoriilor de persoane care deservesc activități esențiale”, a răspuns col. dr. Gheorghiță, întrebat fiind când se vor putea întoarce elevii la școală.

Primii vaccinați vor face parte din spitale de primă linie, iar imaginile cu primul român vaccinat vor fi transmise în direct.

Klaus Iohannis a vrut să se vaccineze printre primii

Președintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie printre primii români vaccinați împotriva COVID-19, dar nu s-a dorit să apară speculații, astfel că specialiștii au decis ca șeful statului să fie imunizat în a doua etapă a campaniei, odată cu demnitarii.

”Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru, ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge și a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculații și nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră și toată munca”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.

Sursa ObservatorNews

 254 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos