DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Capitala a intrat în scenariul roșu. Noi restricții în București

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Capitala a intrat în scenariul roșu. Noi restricții sunt așteptate în București, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori. 

Bucureștiul se alătura astfel celorlalte cinci județe intrate deja în scenariul roșu. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 927 de cazuri noi de COVID în Capitală, ceea ce a dus la o rată de incidență de 3.05.

Capitala a intrat în scenariul roșu

Potrivit ultimelei informări a Grupului de Comunicare Strategică, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.342 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodată, În intervalul 04.03.2021 (10:00) – 05.03.2021 (10:00) au fost raportate 101 decese (49 bărbați și 52 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, în timp ce 1.067 persoane sunt internate la ATI.

Județul Timiș este cel mai afectat, unde rata de infectare a ajuns la 5,50, fiind urmat de județul Cluj, cu 3,60 și de Brașov, cu o rată de incidență de 3,25 și Ilfov – 3,31. Maramureșul a ieșit din scenariul roșu, cu o rată de 2,98.

Capitala a intrat în scenariul roșu. Noi restricții în București

Noi restricții pentru București

În Capitală, rata de infectare a crescut vineri la 3,05, în timp ce joi era de 2,79 la mie,

Intrarea Capitalei atrage după sine o nouă serie de restricții. Reastaurantele se închid la interior, la fel și sălile de jocuri, cafenelele, cinematografele, dar și teatrele.Potrivit reglementărilor în vigoare, scenariul roșu se traduce prin închiderea școlilor gimnaziale și liceelor. Potrivit ordinului miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii, rămân deschise creşele şi grădiniţele şi merg la şcoală doar copiii din clasele 0-4.

Citeste continuarea pe site-ul sursa StiriRomania.ro

 477 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos