DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Carmen Șerban pleacă din țară. Cântăreața renunță definitiv la România

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Carmen Șerban este una dintre cele mai cunoscute artiste din România care, de ceva timp, nu a mai apărut în spațiul public și a fost ceva mai retrasă, focusându-se doar pe carieră și viața personală. Deși are succes în România, cântăreața vrea să facă ceva schimbări, motiv pentru care vrea să se mute definitiv din țară și deja a ales și locația unde își va petrece timpul.

Carmen Șerban se mută în Anglia

Carmen Șerban a mărturisit la Antena Stars că vrea să se mute din țară. Mai exact, ea vrea să plece definitiv în Anglia, decizia fiind luată de mai mulți ani. Artista a tot amânat plecarea pentru că nu voia să-și lase tatăl singur, deoarece acesta era extrem de bolnav și avea nevoie de ajutor permanent. Din nefericire, acesta s-a stins din viață.

”Decizia este luată de mai mulți ani. Nu sunt sigură că o să mă adaptez, dar voi face pasul. Cu ani în urmă am vrut să mă mut, dar nu am plecat din cauză că tatăl meu era foarte bolnav și voiam să fiu cât mai aproape de el.”, a mărturisit Carmen Șerban.

Carmen se teme că se va adapta cu greu, dar are încredere că va reuși să facă față acestei provocări. Artista a realizat că este mult mai respectată de oamenii de acolo și chiar se simte mai în siguranță. Nu se va lăsa niciodată de cântat, nici nu se pune problema de asta.

Carmen deja a început demersurile pentru a-și achiziționa o locuință în Marea Britanie. Ea a scos la vânzarea apartamentul din Pipera, pe care crede că va primi 170.000 de euro, bani cu care va termina casa din Anglia.

Sursa articol Huff.ro

 221 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos