DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cat bun simt au oamenii simpli, crescuti la tara! Imagini emoționante: aceasta batrana din Moldova si-a lasat galosii plini de noroi afara, apoi a intrat intr-un magazin

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

O bătrână a fost suprinsă luni, 15 ianuarie, în timp ce se descălţa de galoşi înainte de a intra în magazinul unei staţii PECO din Cahul, Republica Moldova. Din spusele martorilor, nimeni nu i-ar fi spus să recurgă la acest gest. Imaginile cu pantofii lăsaţi bătrânică la intrarea în magazinul au devenit virale pe reţelele de socializare. Oamenii au fost impresionaţi de lecţia de bun-simţ oferită de această bunicuţă.

De teamă să nu facă mizerie în magazin, femeia şi-ar fi lăsat galoşii în faţa uşilor automate. În comentariile din postarea cu fotografiile respective, oamenii susţin că bătrâna nu ar fi fost obligată de un angajat al benzinăriei să se descalţe şi că pur şi simplu a făcut acest gest din prea mult bun-simţ.

„Cineva râde, dar bătrânica dă semn de educaţie”, „Are educaţia care foarte mult le lipseşte oamenilor din ziua de azi”, „Respect, dar chiar nu era nevoie să se descalţe”, „Acest gest arată prezentului câtă educaţie şi respect au avut oamenii din trecut şi continuă să aibă. Bravo şi respect bătrânicăi”, „Sărmana de ea! Dar este de mare respect”, „Batranii sunt mult mai simţiţi fata de tinerii din ziua de azi!!! Respect!!! Asta inseamna educatie!”, Respect,mare respoect,ma plec in orce clipa in fata acestor oameni frumosi,simpli ,onesti.. Eu nu gasesc cuvinte sa i descriu pentruca ;Sunt parintii nostri!!!Ma inchin!!!”, „O lecţie de bun-simţ!”,au comentat mai mulţi internauţi.

Sursa: ph-online.ro

 490 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos