DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni. Românii de rând și-ar permite să-și ia o pereche doar în rate

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele României s-a apucat de plantat copaci la Dăbuleni. Pe lângă gestul nobil și extrem de responsabil al șefului statului, a mai fost ceva care a atras atenția tuturor. Mai exact, cizmele lui Klaus Iohannis. Bineînțeles, nu e vorba de orice încălțăminte, ci un ape care românii de rând și-ar permite să o aibă doar dacă ar lua-o în rate, nicidecum cu banii jos.

Președintele României a luat parte recent la o acțiune de plantat copaci la Dăbuleni, județul Dolj. Bine informat privind împrejurările în care va avea loc evenimentul, iată că șeful statului s-a echipat corescpunzător.

Cizmele lui Klaus Iohannis au atras toată atenția. Cu această ocazie, șeful statului a purtat o pereche de cizme Parcours 2 Signature-T de la compania Aigle.

Nu este tocmai o pereche ca oricare alta de încălțăminte. Potrivit site-urilor care au la vânzare cizmele lui Klaus Iohannis, prețul unei perechi este unul extrem de piperat.

Cât costă cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni

Cizmele lui Klaus Iohannis, purtate când a plantat copaci la Dăbuleni, sunt, fără doar și poate, un bun la care mulți români doar pot visa. De nevoie, sunt unii care și le-ar permite doar în rate.

Pe site-ul Dockyard Store, o pereche ca cizmele lui Klaus Iohannis se vinde cu 1.159 de lei, ceea ce în euro ar însemna undeva la 240 euro. Însă, cum în România, salariul minim net pe economie nu trece de 1.400 de lei, cizmele lui Klaus Iohannis nu sunt pe buzunarul oricui.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

 139 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos