DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Câte case are Diana Șoșoacă. Averea senatoarei

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai controversați politicieni ai României. Iese mai mereu în evidență prin acțiunile sale și vorbele acide la adresa autorităților. În timp ce militează pentru drepturile cetățenilor, Diana Șoșoacă duce o viață lipsită de griji, din punct de vedere financiar. Are mai multe case, dintre care una de vacanță, dar și câteva terenuri și conturi bancare cu mii de euro.

Câte case are Diana Șoșoacă. Averea senatoarei

Până să fie demisă din partid, Diana Șoșoacă era cea mai bogată membră a AUR. Din declarația sa de avere reiese că nu stă rău deloc la capitolul financiar. Iată câte case are senatoarea.

Declarația de avere a Dianei Șoșoacă arată că aceasta deține trei case, dintre care una de vacanță. Pe lângă acestea, mai are patru terenuri. Concret: un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, plus alte trei intravilane, două în Vâlcea, iar unul în Dâmbovița. În ceea ce privește conturile bancare, Diana Șoșoacă deține patru la număr, în care are un total de 16.000 de euro. La această sumă se mai adaugă și 5.000 de euro, valoarea unor obiecte de artă moștenite din familie.

Totodată, Diana Șoșoacă deține și un cabinet de avocatură, de unde anul trecut a încasat suma de  250.000 de lei.  Soțul ei este secretar la acest cabinet și primește 28.000 de lei pe an. De altfel, senatoarea independentă mai deține și un Opel Corsa, achiziționat în anul 2015.

Imagini din locuința Dianei Șoșoacă

Pe pagina de facebook a senatoarei sunt câteva fotografii dintr-una din locuințele sale. Apare îmbrăcată în port tradițional, alături de o fetiță.

CITESTE CONTINUAREA PE REDACTIA.RO

 171 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos