Câte persoane vor avea voie într-o casă sau apartament de Paște

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În 2021, creştinii orotocşi şi catolicii vor sărbători Paştele la o distanţă considerabilă. Pe 4 aprilie este Paştele catolic şi pe 2 mai este cel creştin ortodox. Indiferent de religie sau de convingerile religioase, regulile împotriva răspândirii coronavirusului sunt la fel pentru toţi.

De aceea, mulţi se întreabă câte persoane au voie într-o casă sau apartament, de Paşte, în 2021? Ei bine, regulile rămâne aceleaşi şi de sărbători, însemnând că la evenimentele cu 20 de persoane Poliţia nu va veni la uşă să împartă amenzi, după cum a anunţat Raluca Turcan.

Câte persoane vor avea voie într-o casă sau apartament de Paște?

Problemele apar atunci când numărul sare de 20, pentru că atunci vor fi încălcate regulile, după cum a spus anterior ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Rămâne de văzut dacă regulile se vor menţine aceleaşi şi peste o lună şi jumătate, căci cazurile noi de infectare cu Sars COV-2 sunt într-o continuă creştere, chiar şi în plină campanie de vaccinare.

Citeste continuarea pe StiriDirecte.ro

Loading