Câți bani câștigă Jador la Survivor România. Suma este și mai mare decât s-a crezut inițial

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Este oare Joador cel mai bine plătit concurent de la emisiunea Survivor România 2021? Potrivit Ciao.ro, artistul ar câștiga o sumă uriașă la emisiunea care se desfășoară în Republica Dominicană.

Câți bani câștigă Jador la Survivor România

Însă Jador este și unul dintre cei mai apreciați artiști la ora actuală. În emisiunea Survivor România 2021, el face parte din echipa Faimoșilor, alături de nume precum Alexandra Stan, Cătălin Morșanu și alții. Astfel că potrivit unor surse din anturajul lui Jador, acesta ar fi și cel mai bine plătit dintre concurenții emisiunii, încasând o sumă uriașă.

“Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, au spus surse din anturajul artistului, potrivit site-ului citat.

Jador, iubit de telespectatori, dar criticat de colegi

Oricum ar fi, Jador știe să facă spectacol în emisiune, fiind foarte urmărit și îndrăgit de telespectatori. Cu toate acestea, el reușește să intre des în conflicte cu ceilalți membrii din emisune. Recent, acesta a intrat în conflict chiar și cu Culiță Sterp.

Citeste continuarea pe PlayTech.ro

Loading