DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Aceștia săpau pentru un laborator nou al facultății, când au dat peste un cilindru pe care scria 2597.

Muncitotii săpau pentru un nou laborator de nanotehnologie de la celebrul institut MIT din Statele Unite ale Americii. Din întâmplare, aceștia au scos din pământ o capsulă a timpului. Se pare că această capsulă a timpului fusese îngropată de către studenții de la MIT în anul 1957 și planul era ca ea să rămână îngropată până în 2.957.

Câțiva muncitori au descoperit o capsulă a timpului îngropată în pământ. Uite ce conținea

Capsula a stat îngropată doar 58 de ani. Aceasta era realizată din sticlă pentru că studenții au considerat că spre deosebire de metal sau lemn, rugina sau putregaiul nu va afecta nici capsula, nici ceea ce conține. Înăuntrul se aflau documente vechi, lucrări științifice și alte obiecte importante.

”MIT vrea să se păstreze rațional și orientat către viitor, dar acesta este un moment remarcabil și o activitate sentimentală. Cred că ne amintește de o comunitate căreia îi place, pe lângă multe altele, să marcheze ocaziile și momentele speciale. Este pe jumătate scrisoare către viitor, facem asta foarte des. Aici, la MIT, părem să avem acest impuls de a colecta informații și de a comunica deliberat cu noi, cei din viitor., a declarat Deborah Douglas, director al Muzeului MIT.

 196 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos