DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Cazul de dopaj, aruncat în aer de un nou scenariu/ Halep, servită cu mâncare deja contaminată în SUA?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scenariile privind modului în care o substanță interzisă, Roxadustat, a ajuns în organismul Simonei Halep (31 de ani, 10 WTA) depășesc deja viteza cu care vin și trec valurile de COVID. În decurs de o săptămână doar, au fost avansate tot felul de teorii, unele de-a dreptul SF, în acest caz de dopaj care a retrogradat inclusiv războiul din Ucraina în plan secund, cel puțin la nivel intern.

Acum, Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, a venit și el cu propria sa variantă, în ceea ce privește situația Simonei Halep. Itu crede că e posibil ca Roxadustat să fi ajuns în organismul fostului lider mondial prin mâncare.

„În mod normal, nu poate cineva să-ţi prepare băutura energizantă fără ca tu să ştii, e logic. E greu, dar într-o echipă trebuie să ai încredere. E posibilă şi contaminarea, prin atingerea unui produs… poate fi prin orice mijloace. De exemplu, când am fost în 2017 sau 2018 în Argentina, acolo carnea de vită e contaminată. Ea conţine deja produse de doping. Chiar mă tot gândeam cum argentinienii pot alerga atât de mult fără să obosească. De aceea, nouă ni s-a spus atunci să evităm această carne de vită sau porc, pentru că ea conţine elemente care îţi dau putere“, a spus Răzvan Itu.

Acesta s-a arătat optimist, totuși, că „Simo“ va depăși cu bine acest moment, deși o eventuală suspendare poate ajunge până la 4 ani!

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 182 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos