Ce a aparut pe profilul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o de nevasta in fata a peste 2 milioane de oameni la Survivor Romania 2021: “Vreau să mă căsătoresc cu ea si sa fie mama copiilor mei”

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Georgiana Elisei este cu siguranta fata visurilor lui Jador, iar Faimosul i-a facut o declaratie la Survivor Romania 2021 pe care cu siguranta tanara nu o va uita niciodata.

Georgiana Elisei se poate considera cea mai norocoasa femeie deoarece dovada mai mare de iubire ca cea a Faimosului Jador de la Survivor Romania 2021 nici ca exista.Dupa ce Faimosii au castigat jocul de comunicare si totodata Imunitatea la Survivor Romania 2021, fiecare a avut dreptul sa primeasca de acasa un mesaj de la persoana iubita, fiind Ziua Indragostitilor.

Jador a cerut-o in casatorie pe Georgiana Elisei la Survivor Romania 2021

Cel care i-a impresionat pe Faimosi dar si pe telespectatorii Survivor Romania 2021 afost nimeni altul decat Jador care a primit o scrisoare din partea Georgianei, tanara care i-a furat inima pe veci cantaretului. Acesta i-a spus in fata a peste 2 milioane de telespectatori care au urmarit Survivor Romania 2021 ca o iubeste si vrea ca ea sa il astepte pentru ca este femeia vietii lui si vrea sa isi intemeieze o familie cu ea.

Jador a cerut-o in casatorie pe Georgiana Elisei la Survivor Romania 2021
Jador, declaratie de dragoste impresionanta la Survivor Romania 2021, pentru Georgiana Elisei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să

fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei.Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a spus Jador.

Ce a aparut pe contul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o in casatorie la Survivor Romania 2021

Dupa acest mesaj si declaratii impresionante din partea lui Jador, a doua zi, pe contul Georgianei Elisei au aparut cateva mesaje pro si contra lui Jador. Multi fani ai Georgianei, se pare ca nu il pot ierta pe Faimos ca a inselat-o mereu, insa multi cred in iubirea celor doi si mai ales in durerea lui Jador si o incurajeaza sa il ierte si sa fie impreuna:”Pentru tine cred ca a plans Jador,faceti un cuplu foarte frumos, sa va dea bunul Dumnezeu ce e mai bun pentru voi,” i-a scris o fana Georgianei.

Jador cerere casatorie Georgiana Survivor Romania 2021
Prima reactie a georgianei Elisei dupa cererea in casatorie a lui Jador la Survivor Romania 2021[Sursa foto: Facebook]

Sursa Kanld.ro

RECLAMA 8

Loading