DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce a facut pustiul dupa ce a chinuit un pui de pisica? (Video)

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

In urma aparitiilor in spatiul public a unui clip cu mai multi tineri in care maltratau un pui de pisica, unul dintre agresorii pisicutei au facut un video pe care l-au trimis altor persoane sa-l trimita paginii StopBullyRomania in care arata ca pisicuta nu a patit nimic.

Noi ne punem urmatoarea intrebare, oare pustiul este constient de ceea ce a facut? Ca a disperat psihic si fizic un biet pisic? Oare se gandeste la durerea pe care o are un astfel de suflet in momentul in care este agresat de om? Nu credem ca se gandea la asa ceva, era mult mai frumos sa arate prietenilor cat de mari si tari sunt ei cu o biata pisicuta.

Speram ca autoritatile din zona respectiva sa ia masurile necesare, sa ia pisicuta de la aceasta familie si sa fie sanctionati.

Mai jos va lasam materialul cu baiatul respectiv!

 381 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos