CE A PĂȚIT THEO ROSE LA NUNTA LUI LIVIU TEODORESCU. ARTISTA A FOST INVITATĂ SĂ CÂNTE: ”NU CREDEAM CĂ O SĂ MĂ APUCE DRACII PE ACOLO”

Pe 3 iulie, Liviu Teodorescu și logodnica lui s-au căsătorit. Cei doi s-au prezentat în fața ofițerului Stării Civile și au spus cel mai hotărât ”Da!” din viața lor. Iar la petrecerea de după, mirii au invitat-o pe Theo Rose să cânte. Artista a dezvăluit acum cu ce situație s-a confruntat la eveniment.

Liviu Teodorescu și-a cerut în căsătorie iubita, chiar de ziua ei de naștere, anul trecut. Artistul i-a pregătit iubitei sale o petrecere-surpriză cu toți oamenii dragi din viața Iuliei. Iar, pe 3 iulie, cei doi au devenit soț și soție.

Ceremonia a fost restrânsă, alături de familie și câțiva prieteni apropiați. Apoi a urmat și ceremonia religioasă la sfârșitul lunii iulie. La petrecere, mirii au chemat-o pe Theo Rose să facă atmosferă pentru invitați. Însă, înainte de ziua nunții lui Liviu Teodorescu, cântăreața a participat la mai multe filmări pentru un show TV și oboseala și-a spus cuvântul.

Theo Rose se luptă cu anxietatea

De aproximativ trei ani, Theo Rose se luptă cu anxietatea. Iar cântăreața a avut parte de un astfel de episod înainte de a urca pe scenă, la nunta lui Liviu Teodorescu. I s-a făcut rău instant și a mers la baie. A vomitat și abia se putea ține pe picioare.

Citeste continuarea pe Cancan

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos