DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Dan Negru este una dintre vedetele de la noi bogate. In ultimii 10 ani, prezentatorul tv si-a investit banii in imobiliare. Acesta are patru blocuri, ultimul din ele fiind in constructie, in prezent.

Ultimul bloc pe care il construieste in Bucuresti este de birouri. Dan Negru merge des pe santier unde supravegheaza lucrarile. Dan Negru a fost surprins in timp ce se afla in plin control, in weekend. Acesta a fost insotit de Codruta, sotia lui, care e de specialitate medic stomatolog.

Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

In timp ce el e maistru, ea se ocupa cu amenajarea interioarelor. Noul bloc de birouri se afla in zona Stirbei Voda. În 2009, Negru se mândrea cu primul bloc, din Zona Mall Vitan, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

Averea lui Dan Negru este colosală

Conform apropiatilor lui Dan Negru, acesta investeste 150.000 de euro in fiecare cladire. Inchiriaza apoi cu 25 de euro/mp si isi recupereaza banii in timp, din chirie. Dan Negru a facut toate cladirile cu banii jos, refuzand sa ia bani de la banci.

Conform sursei citate, Dan Negru castiga peste 15.000 de euro ca prezentator la Antena 1. Din chirie castiga 50.000 de euro, in fiecare luna. Dan Negru si-a mutat afacerile imobiliare si in Timisoara, orasul lui natal. De acolo castiga ‘doar 20.000 de euro pe luna.

Dan Negru s-a mutat in Capitala acum 20 de ani. A avut zeci de emisiuni de succes. De 11 ani este la Antena 1 unde a prezentat emisiuni ca ‘Te pui cu blondele?’ şi competiţia ‘Next Star’. De zece ani, prezintă, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul cu premii ‘DA sau NU’.

Dan Negru, vila in Ghencea de 400.000 de euro

In plus, prezentatorul tv si-a facut un real colt de rai in Bucuresti. Acesta are o vila in valoare de 400.000 de euro pe care si-a ridicat-o din veniturile sale.

Sursa Viva.ro

 123 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos